Kako stići

AVIONOM

Najbliži aerodorom je „Nikola Tesla“ u Beogradu koji je udaljen od Bijeljine 121 km, odnosno sat i petnaest minuta vožnje. Sa ovog aerodroma na svakih sat vremena polaze autobusi ka beogradskoj autobuskoj stanici, a sa stanice svakih sat vremena imate autobus do Bijeljine.
 Aerodrom „Sarajevo“ u Sarajevu je od Bijeljine udaljen 191 km, odnosno 3 sata i 30 minuta vožnje. Sa aerodroma svakih 15 minuta imate prevoz do autobuske stanice gdje svaki dan u 15 časova polazi autobus za Bijeljinu.

AUTOMOBILOM
Bijeljina se nalazi na sjeveroistoku BiH, na samoj granici sa Srbijom i Hrvatskom te je u blizini autoputa Beograd-Zagreb. Posjetioci koji dolaze iz Srbije sa autoputa se isključuju u Kuzminu koji je od Bijeljine udaljen 43 km. Posjetioci iz Hrvatske mogu doći preko Županje (71 km) i Gunje (43 km).
Svi putevi su dobro obilježeni pa ne postoji mogućnost da zalutate. Udaljenost Bijeljine od većih gradova u BiH je: Sarajevo 187 km, Banja Luka 273 km, Mostar 306 km, Trebinje 385 km, Tuzla 69 km, Zenica 215 km, Doboj 131 km, Brčko 40 km.

AUTOBUSOM
Zbog svog geografskog položaja kroz Bijeljinu se ukrštaju mnogi putevi pa tako i autobuski saobraćaj. Svakih sat vremena postoje polasci i odlasci kako za Banjaluku tako i za Beograd. Iz Tuzle autobusi, od 9 pa sve do 18 i 30, na svkih dva sata polaze za Bijeljinu. Iz Sarajeva autobus za Bijeljinu polazi u 15 časova.