Joma MajaDJ JOMA MAJA
Dolazi iz Banja Luke (BiH) i od mladjih dana je u svijetu elektronske muzike posjecujuci razne festivale i klubove sirom Evrope. Samim tim njen sljedeci logicni korak je bio i uplivavanje u DJ vode, sto se i desilo 2011. godine na DJ radionici u organizaciji URUK iz Banja Luke. Njen prvi susret sa mixetom i plejerima pokrenuo je DJ Woodie.
Svojim znanjem i muzikom belezila je sve vece uspehe u regionu i nastupala je na svim vecim festivalima ukljucujuci i EXIT, najbolji festival u Evropi. Pored EXITa nastupala je jos na Memento Demento Festivalu u Hrvatskoj,Demofest, Lunar u BiH.
Ucestvuje u organizaciji Fresh Wave Festivala u Banjaluci.
Pored festivala muziku je pustala u svim vecim klubovima u regionu i pult je delila sa imenima kao sto su Dubfire, Dave Clarke, Anja Schneider, Rodriguez Jr., Âme, Cristian Varela, Uto Karem, Gaiser, Carlo Lio, Kaiserdisco, Pavel Petrov, Valetino Kanzyani, Ten Walls, Umek, Roger Sanchez, ANNA, Alexis Cabrera, Eddie Evil Richards, Timid Boy, Archie Hamilton, Charlotte de Witte, Daryus Syrossian, Marko Nastic, Mladen Tomic.
2014. godine nastupala je u finalu Burn Residency DJ takmicenja za BiH, a iste godine je zapocela i sopstvenu produkcijom. Za sada ima dve svoje pesme i nada se da ce uskoro da izadju njena prva izdanja. 2016. godine je predstavljala svoju zemlju na Ibizi na Burn Residency DJ takmicenju.
Njena muzika je mracna, sexy, energicna i njeni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodusnim.
Ova mlada dama svojim talentom i osjecajem za muziku do sada je samo odusevljavala kako publiku tako i starije kolege i uskoro ce sigurno da nadje svoje mjesto u svijetu elektronske muzike.