Zapoceo je karijeru u novobeogradskom demo sastavu LNG 2000-te godine. Vec 2001-e godine kaljenje nastavlja zajedno sa Strukom i Sevenom u grupi SUPPAHOUSE. Nakon uspesnog omladinskog staza 2004-e godine zavrsava svoj prvi solo projekat "Ko je krao jogurt!?", koji zvanicno objavljuje 2007-e za TIOLI records. Za istu izdavacku kucu objavljuje i drugi album "Na nivou prosecne cigle" 2009-e god.
Iste godine Bvana objavljje svoj prvi collabo album "Fujznem Dzigili" sa Ajs Nigrutinom, a zapocinje i saradnju sa Tajzhu San-om projektom "Povratak korovima". Trend collabo albuma se nastavlja i narednih godina, te 2012-e objavljuje cak 2 izdanja, EP "Koliko para, toliko muzike" i "50 evra micc" zajednicki album sa Mikri Mausom. 2013- u godinu u Bvaninom stvaralastvu je obelezila saradnja sa Bassivity-em na dva ep-a: BVANAMATOR5000+ - B5K+ sa Cobijem i "Velkam tu Dzigi Taun" sa Rastom. Talas collabo albuma se zavrsava 2014-e godine objavljivanjem albuma "Neznani ludaci" sa istoimenim bandom koji ga je pratio na nastupima i EP-ea "Dvojezicna ploca" sa osjeckim reperom Kandzijom. Za ovaj projekat je vezan kuriozitet da je objavljen i na vinilu.
Nakon dve godine odmora u strudijskom radu, Bvana 2016- godinu docekuje oran i spreman sa cetvrtim solo albumom "Celicno mudo" u izdanju digitalne etikete Nocturne.