Frankie NV je dj i producent iz Bijeljine. Kao te kao dijete rodjeno u osamdesetim veliki trag na njegov muzički izražaj ostavila je muzika tog vremena u kojoj je preovladavao disco i synth zvuk.

Zvuk koji se veze za njega varira izmedju deep house u kome se najviše pronalazi i tech house-a i spoj ta dva zanra elektronske muzike u njegovim setovima izvlaci ono najbolje sto oni mogu da pruze.

Nastupao je po klubovima sirom bivse jugoslavije kao i brojnim festivalima. Što se tiče mjesta i dogadjaja na kojima je Frankie nastupao to su : Exit Festival ( Novi Sad, Srbija ) 2010, 2011, 2013. , BH Beer Fest 2010,2011,2013 ( Bijeljina, BiH ), Fabrika Summer Festival 2012 ( Bijeljina, BiH ), Summerdance Festival ( Ulm, Njemacka ). Kao i po brojnim klubovima u Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu,Sarajevu, Bijeljini, Banja Luci, kao i sirom regiona… Njegovi Forbidden Thoughts dj setovi su emitovani na mnostvu radio stanica sirom svijeta.

Ove godine se posvećuje produkciji i saradnji sa velikom francuskom nu disco nadom West.K te potpisuje ugovor sa MiAudio Music i u aprilu 2015. je objavio prvo izdanje "Tonite" uz neke od velikana svjetske nu disco i deep house scene. Naslovna numera je trenutno najprodavanije izdanje etikete MiAudio Music i uvrstena je u mnoge setove vrhunskih nu disco izvodjaca koji je smatraju jednim od nu disco hitova ovog ljeta.